Erasmus: Kde bydlíme?

Už jsme tu. V Cáchách. V našem novém bytě (je to vlastně i náš první společný byt, kde bydlíme jen my dva, tak nám přejte hodně zdaru, ať to spolu zvládneme). Byt je super, nový krásný, vybavený a obchod máme hned naproti. Co víc si přát?

Byt je taková dlouhá nudle s koupelnou uprostřed. Hned za vstupními dveřmi máme super kuchyň s elektrickou troubou a myčkou a naproti je velký jídelní stůl. Na druhé straně bytu je postel, televize, velmi labilní skříň a pracovní stůl.

Koupelna je spojená se záchodem a je tam akutní nedostatek háčků na ručník. Ale teplá voda teče, tak si nestěžuju.

Francouzská okna vedou na naši terásku, kde máme gril (!) a posezení. Na dveře jsme si hrdě vyvěsili vlajky našich domovských zemí, ty zároveň slouží, alespoň částečně, jako záclona, protože jediná možnost, jak být neviděn, je zatáhnout rolety (ne že by se nám tam couralo moc lidí).


Náš milovaný Spolek přátel severské zvěře nám připomínají následující dva artefakty, které tu nechal majitel bytu (že by skrytý fanoušek?). První je kuchyňská utěrka s medvědy a losy (InterLoS) a druhý je tučňák na vytahování čajových pytlíku (zajisté kamarád Karlíka ze KSI).


Určitě ti už chybíme, ty nám taky, taky nám třeba můžeš napsat dopis nebo pohled! Máme vlastní schránku a moc rádi dostáváme psaníčka. Tu je naše adresa:

Adams

Lennestraße 1

520 74 Aachen

Germany

Komentáře